Home Medische videoproductie Zakelijke videoproductie Zorgfotografie Zakelijke fotografie Projecten Over ons Contact

Medische videoproductie

De hartslag van de zorg op beeld

Ziekenhuizen van binnen en buiten kennen, zorggericht te werk gaan en altijd met oog voor de patiënt. Dat is cruciaal bij medische videoproductie.

Een greep uit wat we doen

Patiëntenvoorlichting die begrip en betrokkenheid bij het zorgproces bevorderd, instructievideo’s voor het zorgpersoneel die je geen 2x hoeft te kijken om ze te begrijpen en wervingscommunicatie die het gouden hart van het zorgpersoneel van het scherm af doet spatten.

Dat is medische videografie met een duidelijk doel. Waar niks in beeld komt wat niet klopt, met OK proof apparatuur en respect voor de omgeving.

Thuis in het ziekenhuis

Met jarenlange ervaring in de sector kan je wel zeggen dat opBEELD alles in huis heeft om de juiste snaar te raken. Om als cameraman nét dat ene moment vast te leggen dat niet over kan. Om mee te denken, het scenario uit te werken, te plannen én te regisseren.

Fijne samenwerkingen met onder andere het Franciscus Gasthuis, het Groene Hart Ziekenhuis en het Albert Schweitzer ziekenhuis zorgen voor mooie resultaten in video of animatie.

Het combineren van zorgfotografie en medische videoproductie maakt ons extra doeltreffend. Gevoel concreet vertalen naar beeld, dat is onze passie.

Bekijk meer projecten

Bekijk onze andere diensten

Zakelijke videoproductie

Meer over Zakelijke videoproductie