Home Medische videoproductie Zakelijke videoproductie Zorgfotografie Zakelijke fotografie Projecten Over ons Contact

Over ons

En met ons bedoel ik jij en ik. Want samenwerking is de sleutel om tot de mooiste beelden te komen. Beelden waar we samen trots op kunnen zijn.

Aangenaam

Ik ben Henri Westerveld. Je vindt in mij een nuchtere en gedreven cameraman; voor mij al meer dan 10 jaar het mooiste beroep dat er bestaat. Van alle markten thuis en ervaren in alle sectoren met bijzondere expertise in de zorg.

Die ervaring in de zorg komt ook bij andere projecten goed van pas. Nergens anders leer je oog te hebben voor de kleinste details, om te gaan met een grote diversiteit aan mensen en uiterst scherp te zijn. Want in een ziekenhuis krijg je geen tweede kans voor het perfecte plaatje.

Maar Henri, wil je dan niet alleen opdrachten aannemen binnen de zorg?

Nee! Niets zo fijn als de afwisseling. De ene dag hang ik uit een helikopter om vette industriële beelden te schieten, de volgende dag brainstorm ik over een voorlichtingsvideo voor kinderen met kanker. Zolang het maar puur, consistent en zonder opsmuk is.

Kopje koffie drinken?

Benieuwd wat opBEELD voor jou kan betekenen, of eens een bakkie koffie drinken? We zijn ontzettend benieuwd naar de volgende opdracht!

Met het verzenden van dit contactformulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!