Home Medische videoproductie Zakelijke videoproductie Zorgfotografie Zakelijke fotografie Projecten Over ons Contact

Zakelijke videoproductie

Geen uitdaging te groot.

opBEELD geeft vorm aan jouw (bedrijfs)video of animatie. Een combinatie van die twee? Ook mogelijk. 

Bij filmen denk je misschien enkel aan beeld, geluid en montage. Bij een videoproductie van opBEELD komt veel meer kijken dan alleen techniek: planning, scenario’s schrijven en regisseren. We nemen het allemaal uit handen!

Dicht bij het vuur

Geen uitdaging is te groot. Het mooie is dat je als cameraman maar één doel hebt: het vertellen van een verhaal. Of dit verhaal zich nu afspeelt op een ruig industrieterrein of in een loeiwarme wellness.

Bedrijfsvideo laten maken of beelden schieten uit een helikopter?

Wanneer we zeggen dat geen uitdaging te groot is, dan nemen we dat ook serieus. In binnen-en buitenland slaan we onze slag. Is er een speciale training nodig om rondom hoogspanning te werken? Zo geregeld! Dicht bij het vuur is waar het gebeurd en waar we moeten zijn. En met een camera die tot 200 graden kan overleven, weten we er ook nog eens te komen.

Geen fratsen, gewoon resultaten

Ons team bestaat uit mensen met een passie voor hun werk. We staan bekend als flexibel en efficiënt. Dus geen onnodig grote crew op de set, geen overbodige ingehuurde dure apparatuur en altijd een oplossing voor onverwachte wendingen.

Het combineren van (bedrijfs)fotografie en video maakt ons extra doeltreffend. Gevoel concreet vertalen naar beeld, dat is onze passie.

Bekijk meer projecten

Bekijk onze andere diensten

Medische videoproductie

Meer over Medische videoproductie